Minusta tulee kirjailija!MINUSTA TULEE KIRJAILIJA!
Tekijä: Taija Tuominen
Kustantaja: Kansanvalistusseura (2013)
Tuotetunnus: 9789519140445


Päivämäärä:05.01.2014
Arvosana:
Otsikko:Minusta tulee kirjailija
Arvostelu:Suosittelen lämpimästi kirjaa kaikille. Olen ollut Taijan vetämillä upeilla Luovan kirjoittamisen kursseilla. Silloin sain vahvan kipinän kirjoittamiseen.
Taijalla on myös kirjassaan erittäin kannustava ote kirjoittamiseen ja lukemiseen. Taijan omakohtaiset kokemukset värittävät kirjan mielenkiintoiseksi lukea. Siitä välittyyy kirjallisuuden monipuolinen, parantava vaikutus koko elämään. Se luo uskoa ja rohkeutta omiin kykyihin, omaan tyyliin. Myös kirjan julkaisemiseen liittyvät käytännön asiat on selkeästi ja realistisesti esitetty.
Kirja on ansainnut mielestäni kirkkaat viisi pistettä.

Päivämäärä:10.01.2014
Arvosana:
Otsikko:Kannustusta kirjoittajalle
Arvostelu:Kirjoittajan kurssilla olleena saatoin lähes kuulla Taijan äänen kirjaa lukiessani, hyvä etten keskustelua yrittänyt aloittaa. Erittäin kannustava ääni sitäpaitsi, ja käsittelee rehellisesti asioita, joita julkisuudessa ei tavallisesti käsitellä. Ovat ne muutkin lemppuja saaneet, ja siitä suosta nousseet! Kirjan voi lukea joko kokonaan läpi järjestyksessä, tai ottaa tarpeeseen sopivan luvun - itse juuri hylkykirjeen saaneena aloitin luvusta Hylsy tuli , ja sen luettuani tunsin itseni taas ihmiseksi :) Suosittelen lämpimästi!

Päivämäärä:04.11.2015
Arvosana:
Otsikko:Tosi hyvä
Arvostelu:Kaikki tarvittava tieto löytyy!

Päivämäärä:21.08.2017
Arvosana:
Otsikko:Minusta tulee kirjailija

Päivämäärä:12.11.2018
Arvosana:
Otsikko:Hyvä!